PROJEKTO „BUVIMAS KARTU „kiTAIP“ BAIGIAMOJI KONFERENCIJA „Savanorystė ir socialinis verslumas“

Skirta Tarptautinei žmonių su negalia dienai paminėti

 

2019 m. lapkričio 29 dieną 13 jaunuolių iš Šiaulių rajono Šakynos mokyklos dalyvavo projekto „BUVIMAS KARTU „kiTAIP“ baigiamojoje konferencijoje „Savanorystė ir socialinis verslumas“.

Prieš konferenciją jaunuoliai apsilankė Atvirame Šiaulių rajono jaunimo centre, kur bendravo su vienu iš vadovu Tadu Pinskumi, kuris aprodė jaunimo centrą, supažindino su centro vykdomomis veiklomis. Jaunuoliai turėjo galimybę pabendrauti su Šiaulių rajono savivaldybės administracijos jaunimo reikalų koordinatore Simona Dambrauskiene. Vėliau laukė laisvas laikas jaunimo centre, kurio metu jaunuoliai žaidė stalo žaidimus, bendravo, visi kartu pietavo.

Po pietų kartu su Šiaulių r. švietimo pagalbos tarnybos metodininkėmis darbui su jaunimu Edita Giržadiene ir Indre Miliauskiene visi vyko į Šiaulių rajono Kuršėnų Lauryno Ivinskio gimnaziją, kurioje vyko projekto „BUVIMAS KARTU „kiTAIP“ BAIGIAMOJI KONFERENCIJA „Savanorystė ir socialinis verslumas“, organizuojama VŠĮ „Dienos centro sutrikusio intelekto asmenims“.

Jaunuoliai, kurie t pavasarį dalyvavo šio projekto veiklose, buvo pakviesti reflektuoti, kaip jautėsi įgyvendindami projekto veiklas, ką mano apie patį projektą ir pan. Visi projekto dalyviai buvo apdovanoti padėkos raštais, projekto „BUVIMAS KARTU „kiTAIP“ partneriams padovanotos knyga – „VIEŠOJI ĮSTAIGA „DIENOS CENTRAS SUTRIKUSIO INTELEKTO ASMENIMS“.

Po konferencijos visi dalyviai šiltai aptarė vykdytas ir būsimas veiklas prie arbatos puodelio.

Edita Giržadienė,

Šiaulių r. švietimo pagalbos tarnybos metodininkė darbui su jaunimu