Inovatyvi arbatinė „Ateik. Sužinok. Išmok!“

ARBATOS PASLAPTIS PAPUOŠTAME PUODELYJE

 

2020 m. vasario 28 d. 10.00 val. Šiaulių r. švietimo pagalbos tarnybos I a. salėje vyko „Vaistažolių arbatų degustacija. Arbatos puodelio dekoravimas“ –  inovatyvi arbatinė, kuri, jau tapusi tradiciniu renginiu, organizuojama kartą per mėnesį.

Edukacijas organizavo Kuršėnų politechnikos mokyklos mokytojos Inga Viršilienė ir Giedrė Jakutienė. Mokytojoms talkino padavėjo ir barmeno, apeigų ir švenčių organizatoriaus specialybių besimokantys mokiniai. Moksleiviai turėjo realią progą „pasimatuoti“ savo specialybę praktiškai. Arbatinės lankytojai degustavo vaistažolių arbatas, bandė atspėti degustuojamų arbatų pavadinimus. Besimėgaujant arbata buvo sudarytos galimybės dekoruoti savo arbatos ar kavos puodelį..

Džiaugiamės, kad inovatyvios arbatinės „Ateik. Sužinok. Išmok!“ renginiai suburia gausų būrį Kuršėnų bendruomenės atstovų kokybiškam laisvalaikio praleidimui.

Dalinamės arbatinės akimirkomis, sekantį kartą arbatinės lankytojų lauksime kovo mėnesį prie arbatos puodelio su įdomiais, kūrybingais žmonėmis!